KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Saturday, December 31, 2011

mungkin kita berjumpa lagi ?

sedang asyik menjelajah di ruang youtube .
ku tertumpu kepada satu sudut .
''LAGU KUCING BERNAMA OYEN''

sejenak menghayati .
setitis air mata jatuh membasahi pipi .
ya allah , betapaku merindui .
betapaku menyayangi .

ingin saja kau ku dakap kembali.
apakan daya , kau sudah tiada lagi di sini .
adakah kita kan berjumpa lagi ? T_T

walau kau jauh di sisi .
kau akan selalu ku ingati .
kau tempat ku curah segala isi hati .
kau selalu mendengar kata hati ini
kau mengerti apa yang aku lalui .

kau teristimewa di hati ini .
mungkin kita berjumpa lagi ?
semoga kitakan berjumpa lagi .

tulus ikhlas menyayangi mu :
oyen, kolat , atam, hima, tateh, perang, meme, mimi,
ateh, kecik, dan semua kucing-kucing ku .


aku harap . kau akan sentiasa di sisi ku atam .
sehingga ke akhir hayat !

yang sangat menyayangi kamu : hafizah

Monday, December 26, 2011

Jusco Low Yat

ASSALAMUALAIKUM
yaaa ahli blog . hehehehe .
korg apa khabar ? harap sihat sejahtera .

semalam kan .

Friday, December 23, 2011

lepak dengan kim sal

ASSALAMUALAIKUM .

selamat pagi kawan2 .

si joyah :
amboiii . pagi sungguh bangun naaaa ?

cik fifie :
hahaha . nak buat macam mana . tido awal tadi .
kol 10 lebih dah tido . tu yg t'bangun awal .

ok . cik fifie nak cerita pasal semalam .

Thursday, November 24, 2011

ALHAMDULILLAH

assalamualaikum .

cik fifie tengok fb chat .
nora ochibi send message la .
kenapaaaaaa ea?

klik gambar utk ke blog nora ochibi

Saturday, November 12, 2011

jalan2

assalamualaikum .

semalam hari yang paling best bagi cik fifie dan kawan2 tau .
kitorang hangout, dari bangi terus ke TS .
perjalanan yang jauhkan . huhu

Thursday, November 03, 2011

ayam

assalamualaikum .


hye semua . haaa . baru bangun ea ? haa . kantoi2 .
bangun2, terus bkak lappy . ee . xmandi . hahaha .
takde la . memain je .
tapi, lau ade yg lom mandi 2, cepat2 g mandi tau .
biar sogar sikit badan tue . hehehe .


korang tengah buat apa tu ??

Wednesday, November 02, 2011

Alamak!!! Ape nak buat nie ???

assalamualaikum .


oke .
aku baru dapat masuk umah aku kira2 kol 9lebih td. haha
lega rasanya xde ape2 yg berlaku .
tp bagi aku, ni pengalaman yang
paling bodoh dan memalukan bagi diriku .
semuanya blaku dari
kecuaian dan kesalahan diri aq sendiri .
haiihh . . pagi2 lagi dah buat masalah cik fifie nie .

ceritanya bermula begini ...

Thursday, October 27, 2011

Monday, October 24, 2011

SAHABAT

pada pandgan mereka,
aku dan sahabat2ku semuanya hidup bahagia .
selalu bersama .
macam tiada masalah .

macam dunia ini kami yang punya lah kiranya . haha
tp,

Friday, October 07, 2011

lah ahmad - kau tercipta

assalamualaikum .

hari ni cik fifie nak share
lagu yg cik fifie suka dengar .
setiap hari dengar pon x bosan .
haissh . x tahu lah kenapa . haha

Friday, September 30, 2011

adik matluthfi

assalamualaikum .

hye semua ? amcm hri ni semua? sihat ? hope sihat la hendaknya .
haaa . sihat2 ni, jgn la malas2 bace
dan comment blog cik fifie oke ! ^_^

sblm ni entry pasal
matluthfi kan

Thursday, September 29, 2011

Tuesday, September 27, 2011

graduation day . congrats

ASSALAMUALAIKUM

oke ! tahniah yong sbb dah graduate .
xsempat2 nak post entry pasal hari bahagia ko !
sorry . sorry . sorry .
***************************************************

Saturday, September 17, 2011

alhamdulillah . all done !

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
start minggu depan, aq hanya dpt on9 2 kali seminggu je au.

SI JOYAH :
kenapa plak cik fifie???

CIK FIFIE :
sebabnya .

Sunday, September 11, 2011

sayang korg sangat sangat

assalamualaikum

semalam(sabtu) , family aq ade wat makan2 sikit .
aq ajak kawan2 yg terdekat je .
maaf coz x dpt nak ajak semua .
next time aq ajak yg lain plak ok .

tahun nie, ktorg x buat

Tuesday, September 06, 2011

KOSONG !


assalamualaikum .
hye bloggers .

mm. ape nak citer ari nie ea ?
malas senanye nak menaip .
tp, adek aq ni suh aq taip plak .
maklumlah . die dah bosan tgk entry aq yg lame .
muahaha .

aduhhh . aq x nak cite pasal

Sunday, August 28, 2011

finally, finally and finally !!!

Assalamualaikum .

hye blogger2 ku sygs .
aq nak sambung citer nie .
pasal semalam punye entry .

fifie kata, ktorg nk pergi

Saturday, August 27, 2011

BUAT KEDUA KALINYA ! grrr

CIK FIFIE :
assalamualaikum .
hye gugurlz n boboy . eh bkn la . boboi boy .
haaa . br betul . hehehe . JOKE .

SI JOYAH ;
haii . lame cik fifie x update blog ?
apekehe nye yong oii ?

Wednesday, August 17, 2011

TEST DIA CUTI PUASA ?

assalamualaikum .

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HAAA . BACE R KALAU NAK TAU . HAHA
JGN MARA KALAU X MNAREK . HEEE
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tuesday, August 16, 2011

Istimewanya Wanita 1

ASSALAMUALAIKUM

hari nie cik fifie nak share2 ngan blogger's tentang keistimewaan seorang wanita .

cik fifie ni pon dapat dapat sahabat cik fifie . hehehe .

mai la bace ye .

Saturday, August 13, 2011

SI PERIANG MANJA

hari ini
ku renung skeliling kamar ku dan k.zati.
sepi tanpa sebarang bunyi.
rupanya malam sudah menjelang pagi,
hai.apalah nasib.

Monday, August 08, 2011

CINTA kepada-NYA

assalamualaikum



cinta? haha .
datangnya tanpa diketahui
perginya jua tanpa disedari
kata mereka semua

Saturday, August 06, 2011

baru blajo buat header la

assalamualaikum

waahhh .
hari nie tercipta satu record baru dalam hidup aku .
(OK . jgn tertawakan aku) =.=

aku baru blajo buat

kek coklat cup cakes

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
Mmm . lamanya dah x buat kek coklat .
(adoy . tetiba je hari ni teringat kt kek coklat plak . huhu .)
siap mimpi2 lagi (OK . TIPU) ;p
haha . biasala time puasa2 ni
ade je benda yg nak di ingat2 . alahaii .

SI JOYAH :
ish .
ye ke ni cik fifie pandai buat kek coklat ?

Friday, August 05, 2011

SEKALI 4 PARENTS AKU BELI..Terima kasih

assalamualaikum .

CIK FIFIE:
semalam aku sampai rumah agak lambat .
sebab mama kata mama buka puasa di rumah dulu .
baru pergi ambil aku . aku, no hal je duk
umah sewa tu sorg2 .hihi

SI JOYAH:
lela kemana? dia roomate cik fifie kan ?

Thursday, August 04, 2011

SEKALI.susah gila! DOUBLE.pengsan terus!

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
yeay . tamat sudah sesi pembelajaran utk minggu ini .
yeye . nak balek umah .
(YEN)

x saba nak jumpa Yen dan

Wednesday, August 03, 2011

SEKALI . . susah gila !

ASSALAMUALAIKUM

err . habis sudah kelas utk hari ini,
adoooi . kenapalah ary nie cpat sgt habis kelas .
bosan la balik umah sewa awal2 .
bukannya boleh buat pape kat sini .

keje yg aku slalu buat :

Tuesday, August 02, 2011

PUASA PERTAMA

assalamualaikum .

CIK FIFIE:
semalam adalah puasa pertama utk semua
umat islam di bulan ramadhan .
agak sedih kerana aku

Saturday, July 30, 2011

QUIZ | PUASA

assalamualaikum .
selamat malam semua . hihi .


SI JOYAH :
waduh . malas sungguh cik fifie kita ni nak open

Thursday, July 28, 2011

WISH ME LUCK

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
jam sudah menunjukkan pukul 3.38 am .
adooi . x bole tidur sudah .

lepas waktu isya' td,
aku dah

Wednesday, July 27, 2011

INTRO DULU

~ ASSALAMUALAIKUM ~

hai . aq hafizah .
(haha . garang x ? ;p)
x garang pon . lau org buadd aku bengang je
br aku jd macam