KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Wednesday, July 27, 2011

INTRO DULU

~ ASSALAMUALAIKUM ~

hai . aq hafizah .
(haha . garang x ? ;p)
x garang pon . lau org buadd aku bengang je
br aku jd macam singa !HEHE

org panggil aq fifiedao, fizah, fifie, kyg, zaza dll .
cane leyh dapat nama fifiedao ?

alaa . dulu time muda remaja .
(mcm dah tua sgt la pula . Muahaha) .
waktu di bangku sekolah menengah .
aku minat gila dgn ming dao .

alaa . artis taiwan 2 .
alaa. yg blakon dalam citer The Magical Of Love tu .
alaaaaa . tak tahu dah la .
malas aku nak introduce kat korunk.hihi

kat atas meja aku mesti ada gambar ming dao tu .
pas2, adalah sorg sahabat baek aq ni, salsabilah a.k.a kim sal

dia yang gabungkan nama aq ngan nama ming dao .
tu yg bermulanya org panggil aq fifiedao . HAHA .
pape pon, aq x kan lupakan kenangan
manis aq bersama korunk semua .

mm . aq ni, bkan la blogger baru .
agak dah lama jga la .

SI JOYAH:
padahal br 2 thn . poyo je lebih cik fifie ni . hehe

CIK FIFIE:
eehh . mana datang SI JOYAH ni?
aahh . ignore kan je dia ok bloggers . HEHE .
haaa . sambung2 . .

blog ni dah lame aq buat .
tapi, x pernah digunakan .
aq guna blog yang lagi satu .
(ceett . dah macam artis pula, ada sampai 2 blog . haha)

hah ? apa address blog ag 1 ?
eehh2 . wat pe nak bg tahu korunk . i2 private pnya .
kawan terbaek dan terhebat je bole bace tahu .

SI JOYAH: macam la korunk teringin sgt nak tgk kan .
perasan je cik fifie ni . HAHA

CIK FIFIE :
wekkkkk . tau la ko just tumpang famous
kat blog aq je an .HAHA .

Mmm . kalau ada kesempatan nanti aq
akan cube post kat blog ni selalu .
sbb, blog ni aq nak biar public . (cehh . poyo the fifie . ;D)
aq nak share suka duka aku dgn korg2 suma .

jd nanti, jgn lupa ye komen2 blog aq .
pendapat dan nasihat daripada korg amat aq hargai . HEHE .
saraghae all .

wasalam .

2 comments:

  1. aku kenal kwn ko tu spe :p hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha .
    kawan terbaek dan terhebad aq la kan .
    sape ag .
    smestynya kau . haha . ^_^

    ReplyDelete