KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Thursday, July 28, 2011

WISH ME LUCK

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
jam sudah menunjukkan pukul 3.38 am .
adooi . x bole tidur sudah .

lepas waktu isya' td,
aku dah membute sekejap kat bilik nora dan wanie .
haha . mengantuk sangat .

seharian x tidur smlm .
padahal smlm klas habis awal . kul 12 lebih dah balik .
ini sume gara2 nak decorate blog FIFIEDAO ksygn aku ni la . HAHA .

aku baru lepas cari maklumat utk presentation interactive english ni .
waduhh . x jumpe2 maklumat kat internet ni .
semua x ada explanation about method of communication .
dalam buku teks pon x ada pnerangan .

so, nak tak nak .
esok, aku tibai je la mnggunakan broken english aku ni . MUAHAHA .

SI JOYAH:
apelah yg cik fifie akan mngarut esok . HAHA

CIK FIFIE :
kan si joyah ! huhuuu . .
oh god . i need u now . give me some strength . 2 go through all this ! i'm begging to you . *_*
friends, please pray for me . I hope, I can do it , 4 tomorrow presentation .
wish me luck ok . . hehe . .
nite . love ya .

wasalam . (;

No comments:

Post a Comment