KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Saturday, July 30, 2011

QUIZ | PUASA

assalamualaikum .
selamat malam semua . hihi .


SI JOYAH :
waduh . malas sungguh cik fifie kita ni nak open buku ye ?
cer kalau suh bkak blog/fb .


fuhh . rajin je tangan tu nak godek2 kan .
padahal, xde apa2 yg menarik pon .
(sedar sikit cik fifie oii . minggu depan ada quiz . ^_- )

CIK FIFIE :
ha ahh la .
minggu depan dah start quiz loO.
quiz principles of selling practice, interactive english,
e-commerce .

alaaa . yela2 .
malam ni aq open la buku kjap .
ahhh .tak yah nak bising2 k .
t aku opp la aq pnye fb n blog ni . hihi . ; )

haa .
dah alang2 post ni an.
aq nak ucap to all blogger :


ehhh . cop2 .
korang dah ganti belom puasa ?
haaa . baek jujur cepat . HOHO .
(apa?aq?ehh3.cik fifie dah ganti oke. :p)


korunk pon dah? hihi . alhamdulillah .
moga di bulan puasa ni,
kita sama2 dapat mningkatkan lagi amal ibadah .

aq pon bnyak mlakukan kesalahan .
(terlalu banyak . ~_~)
kalau boleh, aq nak la buat bnyak amal ibadah .
nak cuba berubah .



mm..
setiap manusia ingin melakukan
perubahan dalam diri sendiri kan .
tipulah kalau org tu x pernah nak cuba berubah .
jd, marilah kita sama2 cuba mengubah
diri kita, hidup kita, dan nawaitu kita .
Agar kita dapat menjadi lebih baik daripada sebelum2 ini .

SI JOYAH :
(haa . lau betul nak berubah kpd kbaikan, ape ag .
tu2, tutup lappy tu .g cepat bkak buku tu cik fifie oii .
kata nak berubah?an?an?)


CIK FIFIE :
errr . eee . x bagi can tol la si Joyah ni . HAHA .
baik la . kasi aku publish lu 'new post' aku ni kt fb k . HEHE

wasalam . .

No comments:

Post a Comment