KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Wednesday, August 17, 2011

TEST DIA CUTI PUASA ?

assalamualaikum .

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HAAA . BACE R KALAU NAK TAU . HAHA
JGN MARA KALAU X MNAREK . HEEE
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
halo blogger's semua .
lame cik fifie x bcelote kat sini pepanjangkan ?
haaa . nie aku nak bcelote ni .
bace r sampai termuntah2 oke . hehe .

mm . cik fifie nie sbenarnya, smakin hari,
smakin malas nak mnaip . haha
tp, jelez tol tgk org2 yg rajin menaip/m'update blog nie .

nie la blogger2 yg slalu memenuhi notification fb aku,
(mean, yg slalu update blog diorang la)
psst . ni cikgu sekolah menengah aku dulu .
aku suka blog dia . sajak2 yg dciptanya sume best2 tau
membawa aku di antara khayalan dan nyata .
dan sememangnya bnyak nasihat yg kite boleh dapat di situ .
cikgu , i like ur blog . hehe

haaa . ni lagi 1 blog yg slalu tpampang di notification aku,
name pon dah menarekkan ? HAHA .
haaa . siape kat sini yg x pndai masak nasi ?
cew jawab cew jawab .

SI JOYAH:
eleeeh . cik fifie kite nie pandai ke masak nasi?
tah2 hangit jgak . haaa . cube r jawab . HAHA

CIK FIFIE:
errr . aku kew ? bole je . no hal . haha .
alhamdulillah, selama aku idop ni,
beras2 yg aku masak, utk djadikan nasi,
x pernah lagi hangit . haha
hang x caye ? wekkk . x caye sudah ! ;p

back 2 NASI HANGIT . mm . aku tgk .
banyak juga info2 yg mnarek dlm blog dia .
ade yg lawak, geli, pelik n sbgainya .
nak tahu ? tgk lah sendiri der . haha

oke , tamat di sini

*************************************************************************

korg nak tau x? (OK.x nak tau xpe r . nak mrajuk = . . ='' . haha)
kemarin (isnin) adalah first test aku untuk sem 3 nie .
test mid term la.
alhamdulillah, aku rase mcm boleh jwb .
macm je la . huhu .

SI JOYAH:
ish.ape macam2 cik fifie oii .
cube confident sikit ngn diri 2 .
dah study kan ?
dah berusahakan ?
jd, tawakal je la .

CIK FIFIE :
emm . betul tu joyah .
yeahhh . kene confident ye adek2 (chehh) .
yg selebihnya, biarlah allah yg tntukan oke .

###################################################

hari ni pula, aku teringat seseorg .
lame tak call dia . rindu sgt2 .
tak sangka . dia kate, dia pon br tfikir nk call aku mlm nie .
haha . weyh, kau tau x, aku rindu nak dgr suara ko . ;p
haha . apepon x bole . ^_^

SI JOYAH:
amboii cik fifie . sape 2?
suka lah tue ye cik fifie ?

CIK FIFIE:
haha . adelah . kwn baek dn thebat aku tu .
ohh . i2, biarlah jd rahsia peribadi .
bahaya dow nak cakap sini . ramai yg stalker . (haha.ade ke ?)
terubatlah sikit haty aku nie, bile dgr suare die .
oke . selebihnya hanyalah bualan2 biasa kami . :)

***************************************************************************

mm . ary nie cuty . yaeeyy . x de klas .
tapi an tapi an tapi an .
besok ade test lagi . waaa . ade test selling esok.
mm . lepas 2, hary sab2 ade test macroeconomic
dan hary isnin pula test e-commerce .
hope aku boleh jwb . doa2kan aku ye korg .

tinggal seminggu je lagi aku duk sini .
pas2, aku dah boleh balik kl . yipppiiee .
cuti mid term dan hari raya je la .
alaaaa . xde la lame sgt .
cuti 2 minggu je . haha
tapi, bg aku dah cukup heaven dah 2 . haha .

##################################################

x sangke kan . pejam celik, dah 16 hari kita bpuasa .
termasuk hari nie . jd la 17 .hehe .

haaa . korg cukup x puase tu ?
ade yg tinggal2 puase ag kew ?

isshh . x yah la tinggal oke .
masing2 dah besar .
puasa nie kan wajib .
kalau bdak2 yg blm ckp umur tu, lain r .

ini, yg dah dewasa .
korg tau x. kalau tinggal puasa n x ganti,
korg kene bayar fidyah ?
JGN INGAT BENDA NI MAIN2 OK . !

so marilah kita sama2 mgubah diri kita .
yg buruk dprbaiki .
yg baik terus dperbaiki lagi .
jgn jd sombong, bongkak dan angkuh oke .
salam sayang : cik fifie

WASALAM

No comments:

Post a Comment