KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Friday, September 30, 2011

adik matluthfi

assalamualaikum .

hye semua ? amcm hri ni semua? sihat ? hope sihat la hendaknya .
haaa . sihat2 ni, jgn la malas2 bace
dan comment blog cik fifie oke ! ^_^

sblm ni entry pasal
matluthfi kan

clik gambar untuk ke entry matluthfi & anwar hadi

haa . hari ni, cik fifie nak cerita n bg tau .
matluthfi punya adik pon dah involve
dlm pmbikinan video dalam utube tau .
wuhuuu . like .

search kat youtube : sayapemalu .
dan layan la video2 die oke . :D

mm . agak dah lame juga la die start bvlogging .
tapi ramai yang tak tahu dan tak kenal dia .
dia buat tu hanya untuk suka-suka .
mai dengar apa dia cakap "knapa dia bvlogging " .

ini lah sbb kenapa dia bvlogging .

SI JOYAH
saba je la kan . biasalah mulut manusia .
suka betul nak bercakap negative pasal org .
(mcm mulut aq jga . hahaha)
yg penting, teruskan je dengan apa yg kamu buat skrg .

CIK FIFIE
hahaha . betol 2 joyah .
hang pon kena brubah tau . tak mahu lg drop2 org .
huhuhuhu .
************************************************************************

ok !! look look looookkkkk !!
same tak macam muka matluthfi . hehe .

kalau tak percaya lagi .
cuba tgk video di bawah ni pula --->



haaa . amacam ? sama tak muka die ?
sama kan . sama kan . hehe

okelah . korg layan la video2 dia nanti k .
(sesapa yg sudi n suka je ye . tiada paksaan)

aq dah nak stop writing ni .
jumpa nanti di next entry .

sblum 2, layan lagu ni dulu


~ wasalam ~

5 comments:

  1. tengku fatin . best jgak la . huhu . tq bg tau ya . :D

    ReplyDelete
  2. ehhhhhhhh~~
    matluthfi lagi~~
    hahaha..
    Cik Fifie tak terniat nak buat Vlogging ke??
    ^_^

    ReplyDelete
  3. hahaha . matluthfi sentiasa dhaty .
    nak buat vlog ? mm . xde skill loOr . haha

    ReplyDelete