KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Saturday, September 17, 2011

alhamdulillah . all done !

assalamualaikum .

CIK FIFIE :
start minggu depan, aq hanya dpt on9 2 kali seminggu je au.

SI JOYAH :
kenapa plak cik fifie???

CIK FIFIE :
sebabnya .
LAPPY AQ ROSAK LAGI !!!!
untuk kali YANG KETIGA !
errghh . geram gila .

dan lg 1 , aq hanya dapat on9 2 kali seminggu
iaitu hari sab2 dan ahad je sbb :
HARI JUMAAT AQ ADE KLAS .
X DAPAT BALEK !!!!!!!!!!

ni semua gara2 lecterur ksayangan section 2
bawak turun subject die dari hari rabu ke hari jumaat .
haishh . geram tol .
lau x malam khamis aq dah boleh balek KL tau .
~ SABO JE LA ~

SI JOYAH :
hahha . alala . kecian sungguh joyah mendengar nya .
2 la . saba je la cik fifie oii .
ade hikmah di sebalik nya tue . ;D

CIK FIFIE :
hmm . maybe .
di sebabkan lappy rosak,
aq susah nak buat assignment tau joyah .

aq tpakse guna lappy org .
selamat tu assignment group .
kalau individu .
sumpah malu nak minta pinjam !
at last, x buat jgak assignmnt tu . haha (X MUNGKIN)

minggu ni paling happy, sbb
assignmnt group kami x kena reject .
alhamdulillah .

ktorg ade dua assignmnt group .
assignmnt group Human Resource dan
Business Communication/ Interactive English .

utk English, kitorg buat product air cond . haha
ktorg di suruh membuat iklan pasal product ktorg .
sumpah, mase mula2 nak show iklan 2 kat dlm klas,
rasa mcm nak nanges pon ade .

sbb : suara langsung tak dengar .
then, ade yg ckp: ape yg diorg buat tu ? korg tgh bcakap ke? x dgr pon .
selamat lect kami terangkan pada mereka . hihi
dan tak sangka . iklan tu buat
madam n member class tgelak kuat .
sampai berair mata lect kami . haha . alhamdulillah .




nie dia iklan kami .
jgn gelak oke .
kami dalam proses blajar .

**************************************************************************

mm . sebelum hantar tu, mmg rasa takut sgt2 .
tuhan je tau perasaan ktorg2 ni .
takut kena reject la . apa lagi .

mane taknye, kalau kite dah perah otak
mati2 nak buat assgnmnt 2.
then, kene reject macam tu je . mane x sedih/hangin . ?
betol x? ckp korg x kisah kalau korg penah kena reject ?

bile dhantar assgnmnt HR kat lect .
kami pandang wajahnya dgn pnuh degup dan harapan.
tiba-tiba . . . .

madam : ok ! bagus . cuma kena tambah sikit pasal job description .
kami : fuhhh . alhamdulillah . haha .

eh eh ehhhhhhh .
belom tamat lagi sesi degupan jantung nie .
lepas hantar HR, kene hantar proposal English plak .
makkkk . tolonggg !!!!

ktorg menunggu turn utk di check oleh madam .
tunggu punya tunggu .
sampai lah giliran kami .

madam : good . ok, correct . just redo ur budget .
budget awak kene betulkan sikit ok .
kami : ok . nanty kami betulkan balik . tq madam

huhu . sumpah . lega gila .
dua2 masalah sudah selesai .
hanya tinggal assignmnt selling je ni .
hope selling pon berjalan dengan lancar .
~ amin ~

credit to my lovely friends/group yg banyak membantu :
lela, afniza, fasz n wanie

2 comments: