KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Thursday, September 29, 2011

matluthfi & inianwarhadi

assalamualaikum

hye all .
nak tanya .
korg kenal tak

click sini ---> matluthfi

DAN

click sini ---> anwar hadi

KENAL TAKKKKK ?????

haahaha . mesty ramai dah tahu n kenal dorg kan .
sebenarnya, aq salah sorg peminat setia dorg
dari mula pembikian video dorg tau .

semua video dia aq dah tgk n dah download .
sampai aq dah boleh hafal la ayat2
yg dorg guna dlm video dorg .
haha .

bayangkan lah . dah berapa banyak kali
aq dok tgk benda yg sama je .
tp, tak juga aq berasa jemu . hee .

bile aq rasa tension, dorg2 ni la
yg membuat aq ktawa sendiri .

cuma dsebabkan lappy aq dah kena format .
xdapat la aq nak upload video dorg lg . huk3 . T_T
sedihhh laaaa .
tp ttap boleh tgk melalui utube kan . hehe

mm . dorg ni dalam membuat lawak .
ada maklumat/motif yg cuba dsampaikan .

bnyak maklumat yg cuba mereka ktengahkan .
lagy2 perihal-perihal agama .

dorg ni sebenarnya . cuba mengikut style
org muda remaja skrg ni sbb
ingin mengajak mereka/kami/saya
mencintai negara, agama,keluarga, persahabatan , dll .

jadi, x salah rasanya kalau
mereka ingin terus bervlogger .
tak perlulah dengki mendengki .

setiap org ada kemahiran n cara
mereka tersendiri untuk berdakwah .
dan kita siapa untuk judge dorg 2 baik ke jahat .

so, hope sgt, tak payah lah nak
memburukkan mereka ke,
nak comment negative ke pada dorg .
yg awokk 2 dah perfect sgt ke . huhu

jd, majulah vlogger untuk masyarakat malaysia !
love both of you !!

layan video lagu dorg . hehe




wasalam

12 comments:

  1. emieysandra : yeahhh . betol2 . matluthfi best . :D

    ReplyDelete
  2. hairen amira ghazali : hehehe . bestkan die . sy pon admire gila kat dorg nie . ^_^

    ReplyDelete
  3. isma : yeahhhh . matluthfi !!!! anwar hadi !!! heheee . <3

    ReplyDelete
  4. Hee suke matlutfi jugak . kelakar giler . Tapi anwar hadi blom kenal . kih3 XD

    ReplyDelete
  5. klakar kan . x pernah bosan tgk die . huuhuuu .
    harus tgk awk . mesty awk akn suka . hehe . x nyesal kodd tgk . ;D

    ReplyDelete
  6. khairul asrol : kan . hehe . terbaekkk ! :D

    ReplyDelete