KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Sunday, September 11, 2011

sayang korg sangat sangat

assalamualaikum

semalam(sabtu) , family aq ade wat makan2 sikit .
aq ajak kawan2 yg terdekat je .
maaf coz x dpt nak ajak semua .
next time aq ajak yg lain plak ok .

tahun nie, ktorg x buat kat cheras .
kitorg buat kat sentul .
tahun depan, kita buat kat rumah
rawang plak ok . hahaha . insyallah .

mm,lebih kurang kol 2 ptg, kawan2 adeq aq datang .
yg aq tahu name, rasyid, nasrul, khairul .
lepas tu kawan2 aq plak datang .

first yg dtg, tonah, pakwe tonah (syukri) n fakira
alhamdulillah . tgk mcm
mudah betol diorg cari rumah aq .

~alaaa . kite x de amik gambar plak kan time 2 .
aq x de kamera . hmm . lau x leyh simpan wat kenangan ~

lepas tu group dekyg, pakwe dekyg (kucai),
lela, fira n mir plak sampai.
dorg pon senang je cari umah aq .
tau2 dah sampai bawah . huhu

nie dia gambar mereka .
selamat dorg2 ni ade hp camera .
bolehla snap3 . hehe

lepas tu, group para lelaki plak sampai . huhu .
time 2 agak kelam kabut sedikit .
coz, ramai sgt dalam umah yg x sberapa besar tu .

group dekyg ade, kwn kak nadia ade,
jiran2 sblah ade, keluarga ibu ade .
tu yg x menang tangan .


haaa . pilih2 . yg mana 1 jejaka idaman anda . hehe ;D

mm . lbh kurang pukul 6 lebih,
kawan2 sekolah menengah aq plak datang .
faz, ana, kim, n fizah .

dari cheras tu, naik LRT ke sentul timur .
sumpah . terharu gila2 . ;'D
weyh korg . cepat upload gambar kita .
aq nak masukkan dlm blog ni . hehe .

aq ingat last dtg umah aq,
group2 mmber skolah menengah aq tu .
sbb, dorg balek pon dah malam kan .
rupanya .

ade sum1 yg dalam pjalanan ke rumah aq .
tak sangka gila dia nak singgah sini .
die dtg berdua dgn kawan dia . naik motor .

mak aq pon x sabar2 nak jumpa dia tau .
lame jgak die duduk si2 .
jadi rajin plak die kat si2 . haha . ^__^

malam2 tu sume sanak saudara je yg dtg .
pak tam n family , kak julie n family , and mak de n family .
lebih kurg kol 12 lebih baru aq, mama n papa balek cheras
penat2 . tp, aq x fikir sgt .
yg aq tau aq gembira sgt2 smlm .

inilah namenye raya . .
raya di bandar lagi happy kodd . haha
thanx korg buat aq happy sgt2 dengan kehadiran korg
kat rumah sentul yg x seberapa nie .
kenangan nie xkan aq lupakan .
sayang korg sangat sangat

wasalam

2 comments:

  1. ouh . haha . salah plakk .
    ingat nama dia khairul . hua3 ;p

    ReplyDelete