KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Saturday, November 12, 2011

jalan2

assalamualaikum .

semalam hari yang paling best bagi cik fifie dan kawan2 tau .
kitorang hangout, dari bangi terus ke TS .
perjalanan yang jauhkan . huhu

best sangat2 dapat hangout dengan kawan2 .
sampai je kat TS, kitorang cari tempat makan .

lapar sih . dari pagi tak makan2 . haha
kitorang berhenti kat marrybrown dulu .


psstt . cik fifie dpt beli ice blog .
huhu . dah lame kod x beli .

si joyah :
i2 pon nak citer ke ?? =..=''

cik fifie :
hahaha . mestilah . ;p

si joyah :
mana gambar2nya ? tunjuklah .
nak tengok juga . ish . dah lah pergi tak ajak joyah.
sampai hati . ;(

cik fifie :
alaa . picture xada lagi .
kawan simpan gambar tue .
maklumla . cik fifie mane ade hp canggih ni . hihi .
so, x dpt lah nak layan gambar . huhu
alaaaa . joyah xleyh ekodd . jaga je lah rumah . huhu
********************************************************
dah . sambung citer . xhabis lagi nie .

lepas tu, fasz, afniza, diana (kawan)
pergi main kat theme park .
excited gila afniza nak main roller coaster 2 .

cik fifie dgn nadia tak berani nak main benda tu .
haha . kitorg nak main lain .
tapi tak boleh . sbb kat theme park tu
tak boleh nak main satu2 .

kalau nak masuk theme park , kene bayar 32 ringgit .
masuk situ, semua benda boleh main .

tp, masalahnya . cik fifie dan nadia x main
semua benda yg ade kat dalam tu .
menakutkan je semua . haha .

jd, x payah lah masuk . membazir je duit .
bayar mahal2, semata2 nak main kereta langgar .
baik xpayah . huhu
*********************************************************

akhirnya, cik fifie dan nadia pergi main bowling .
huhu . best woO . walaupun ktorg ni
xlah pndai main sgt . tp, layan ~~
hehe .

untuk hari isnin-jumaat, 1 game :

yang ada card pelajar : RM3.50
guest / org2 biasa : RM 5.00
stokin : RM 2.50 (bawa dari rumah je)

mula2 main 1 game .
xcukup rasenya .
2 yg kitorg main lagi 1 game . haha .

****************************************************






lepas tu, ktorg jln ronda2 TS .
weyh3 . ade baju2 kostum cantek2 weyh .
smart gila . rambang mataku . hahah .
tapi, duit xbawak banyak la . waa . T_T

sementara tunggu afniza, fasz, diana
habis main kat theme park tu .


cik fifie dan nadia sempat pergi karok . hahha .
best sgt2 berduet dgn si nadia nie tau. ngee .
nadia, t kita karok sama2 lagi oke .
ngeh2 . ^_-

untuk hari isnin- jumaat :
RM 1 - 1 LAGU .

untuk hari sabtu-ahad :
RM 2 - 1 LAGU .
**************************************************************
lepas tu, kami pon balik .
dorg semua balik bangi, rumah sewa ktorg .
tapi, cik fifie xbalik bangi .
cik fifie terus balik rumah cik fifie kat cheras . hahaha .
ktorg berpisah kat tren LRT .

pas2, balik tu ingat nak jalan kaki .
tapi, dah malam sgt . bahaya .
jadi, terpaksalah naik bas Rapid .
tapi, cik fifie xtau pulak skrg dah lain .

dulu bayar je 50sen .
sekarang, kalau nak naik . kene beli card dulu .
dah lah 10 ringgit .
waduhh . dlm poket pun cukup2 je .
selamat la .

sampai depan rumah, cik fifie belikn
nasi utk adik cik fifie .
pastu, sampai rumah .
ape ag . membongkang la . haha
penat ouh . tapi, best sgt .

thanx korg . t hangout lagi oke . syg korg sgt2 . muaaaahhhh .

2 comments:

  1. teramat lah happy ekk??
    Next time kte karok kasih pecah itu bilik..
    Next sem k babe =)

    ReplyDelete
  2. hahahaha . ofcoz happy dow .
    syg korg sgt2 k .
    orite . insyallah . lau ade mase kite g . ;D

    ReplyDelete