KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Saturday, February 25, 2012

BELAJAR MEMANDU

pagi esok pukul 8 pg, aq start belajar memandu kereta .
addooii . cuaknya . siapa lah yang akan ajar aku nanti .
harap2 dapat org yang baik lah . huhu .
bebyee .

Saturday, February 11, 2012

SEM BARU KEHIDUPAN BARU SEKELILING BARU

assalamualaikum .

hai semua . ok . tahu lama sangat dah aku tak update blog ni . huhu
banyak sebenarnya benda yang dah berlaku akhir2 ni .
semenjak aku naik sem 4 ni la . hahaaa .
tapi tak terlarat nak menulis kat blog .
biar je semua tu tersimpan rapi di dalam hati aku .

alhamdulillah, hidup aku semakin hari semakin baik .
lebih ringan daripada sem2 sebelum ni .
sem ni aku duduk rumah sewa sorang2
ditemani kucing aku yang comel,
atam namanya . hihi

so far, aku happy dengan kehidupan aku sekarang .
biarkan orang nak kata aku pentingkan diri
sebab aku nak duduk sorang ke , berlagak ke @ apa2 je lah .
janji aku bayar duit sewa tu cukup . dan tak mengganggu org lain . sudah

bg aku lebih baik seorang dari berdua @ lebih .
bila dah ramai2, mula masing2 bertelagahkan dan terasa hati .
so, this is the reason why aku nak duduk sorg2
sumpah aku dah penat nak melalui hidup yg penuh dgn
salah sangka, dan umpat-mengumpat sesama sendiri .
dapat jugalah aku elakkan diri dari membuat dosa mendegar orang mengumpat @ mengumpat ! huhu

bukan tak sayang @ benci mereka .
di sebabkan ingin menjaga hubungan ini lah aku buat semua ni .
bila duduk bersama, masih2 btlagah dan umpat-mgumpat .
akhirnya berperang dan semua nak menang .
akan tercetus lah putusnya tali persaudaraan . haha .
ayat dah macam apa dah ni . pon boleh . :p
harap2 korg faham lah apa yg aku cuba sampaikan .

jadi, aku tak nak tali persaudaraan kita yg telah
terjalin selama ini terputus sahaja dgn sia2 .
untuk mengeratkan lagi hubungan . aku pilih jalan ini .
bak kata orang : yang jauh selalu diingati kan . :))
yang dekat itu selalu di sayangi .

apa pula yang aku mengarut ni . haha .
itu namanya dah mengantuk dan perlu berehat .
(psstt : xhabis2 lagi buat assignment islamic business
dan cost and management accounting ni . sambung esok je la . hihi)
oke la . kita tutup penulisan kita dgn salam dan selamat malam .
ehh dah pagi lah . huhu . k.bye

wasalam