KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Monday, April 16, 2012

tentang aku..

assalamualaikum...
hallu blogger .. hari ni aq nak bercerita tentang diri aku..haha...
(dah xda cerita hot la nak cite..huhu)


nama aku hafizah. aq dlahirkan di hbkl.aq anak ke3 drpd 4 org adik bradik.cita2 aku dulu nak jadi doktor haiwan..haha..tp impian xkesampaian..hobi aku pula, aku suka memasak (bila ada masa) , aku hantu on9 (kalau sehari xon mmg xsah..haha)..

aku suka warna biru campur pink .. xda 1 warna yg kat atas ni, kire xlengkap bg aku...warna lain pun aq suka tp xsehebat warna biru campur pink ni..hihi


aku sayang sangat pada kucing.aku rasa mcm xlengkap hidup aku tanpa kucing.kadang2 aku boleh habiskan duit aku yg dah lama aq kumpul smata2 nak beli brg2 kucing aku.bg aku, kucing ni boleh menghiburkan hati kita dgn kletahnya masa kita sedg sedih2.dia mmg xbole bkata2..tp cukup dengan gaya dia yg manja dan comel blh mmbuat kita kembali tersenyum . ;D . so, pada mana laki yg xsuka kucing, maybe bukan pilihan aku.. ok, di atad inilah atam kucing kesayangan aku

aku juga suka barang2 sperti bear, jam, musik box , rantai, gelang, benda2 yg mengerlip sprt lampu, tudung dan gadget..huhu..kan sweet kalau ada prince yg sudi memberi barang2 ni kat aku.. wahh kau . angan2 tinggi nampak..hahaa..untung kalau aq dpt . ;p

kadang2 aku suka bersendirian (i mean kerap). dan kadang2 aku ni gila2 jgak.. (itu pandangan org pd aku r..haha.. =_=)

kalau bab pelajaran pula, aku tak suka membaca.tapi aku suka mengira.kire otak kiri aku lbih bfungsi dr otak kanan..haha..tapi sbg seorg pelajar bisnes..buku adalah kwan karibku yg sememangnya sgt mncabar bg diriku.. -,-

mm..ape lagi ea ?
oh ya...ciri2 prince impian idaman cik fifie..haha...first, org nya sedang2..tp xsuka yg ada ketul2 mcm aaron tu..haha..siyez..

suka laki yg suka buat lawak..yg hppy,gila2, yang penting dia care sgt pasal aku..aku nak dia bole terima aq apa adanya..bukan suruh aq brubah utk kpntingan dirinya shj..

kalau boleh nak yg beriman sbb boleh la dia mmbimbing kluarga kjalan allah..nak yang ada janggut ciput @ sikit je kat dagu dia..haha..kacak kowt..nak yang romantik..nak yang mata sepet..

suka laki yg simple bbaju tshirt bsluar geans dan pakai jaket hitam . haha...tapi..aq tau xda yg aq leyh dpt seperfect yg aku ingin kan..cukupla kalau dia tu ikhlas jujur mnyayangi aku yg kuat jelous ni..

okla.sampai sini je dulu.
korg doakanlah aku bertemu jodoh yang baik dan terbaik ok ? hihi .

salam

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment