KLIK SINI !!!!!

Kalau ikhlas follow la! Tinggalkan link korg kat Cbox tu. senang cik fifie nak follow balik :D

Monday, May 20, 2013

cerita-cerita Li

Assalamualaikum..

Cik fifie kembali..hehe..Nak cerita apa ye..Sebenarnya, tak ada cerita sangat pun. Cume mata tak mengantuk lagi. Teringat pula pada blog yang satu ni. Setelah sebulan lebih tak mencoretkan rasa hati di sini. Tiba-tiba lah pula gatal tangan nak menaip..aduh..Memang tengah gatal tangan ni. Nak garu tangan jap. Jangan pergi mana2 ye.hihi. >.<

Ok, sambung balik..Apa ye nak cerita..hmm.Ok, dah tahu nak cerita apa. Nak cerita pasal latihan industri lah. Alhamdulillah, tamat sudah latihan industri aku di Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia (JPBDSM) pada 3 May 2013 yang lepas.

Gambar di PICC, Putrajaya . Hari Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC)

Aku gembira dapat habiskan latihan industri aku ini. Tapi, agak sedih juga sebab kena berpisah dengan senior-senior di Seksyen Sumber Manusia (SSM) ni. Senior- senior kat sini semua baik-baik. Bertuah dapat jumpa dan berkenalan dengan mereka. Aku tak akan lupakan mereka dan pengalaman bekerja di sana. Maklumlah, pertama kali menceburi bidang kerjaya. Dapat lah tahu serba sedikit suasana bekerja. Terima kasih kepada semua senior yang banyak mengajar cik fifie semasa cik fifie berada di sana. Always keep in touch. <3



oh ya, cik fifie nak minta maaf sangat-sangat pada Kak Liza (salah seorang senior di SSM, JPBDSM) sebab tak dapat datang lawat akak. maaf sangat-sangat akak. Hanya dapat doa dari jauh. Semoga akak cepat sembuh dari sakit akk. Amin

(Tiba-tiba teringat pasal presentation. huhu. Nahh. Lupekan pasal presentation aku. aku terima sahaja apa yang aku dapat nanti. Apa yang aku buat, itulah yang aku dapat. So, tawakal je pada Allah)


ini ayah ku.. doakan dia cepat sembuh ye kawan :)

Apa?. Oh, lepas tamat latihan industri aku buat apa?. aku duk umah goyang kaki je. Haha. :p . Niat nak cari kerja. Tapi, memandangkan ayah tak berapa nak sihat. Niat tu terbatal dengan serta merta. untuk jangka masa pendek ni, aku tak fikir pun nak buat apa lagi.

















Untuk masa depan, aku adalah 'apply' universiti untuk sambung 'degree'. Tapi tak tahu lah mana yang dapat. Harap adalah yang sudi menerima aku sebagai salah seorang pelajar mereka :)




Insyallah..
Ok. itu je Cik Fifie nak cerita. Moga bertemu lagi.

Wassalam . .